Ta osoba

Ta osoba

Anotace: Ta básnička je hrozná......ale když jsem ji psal, tak jsem cítil, že mi tečou slzy, a to se nastává často....

Když svíčka zhasne,
Když uhasne den,
Zdá se mi,
Že zdá se mi sen,

Vidím postavu,
Jak kráčí ke mně,
Z mé hlavy utíkaj,
Vše pocity temné,

Jsi jediná,
Na kom mi záleží,
A nikdy mi nejsi,
Pouhou zátěží,

S hlavou pod polštářem,
Přemýšlím o sobě,
Zda jsem vůbec hodem,
Lásky k té osobě,

Tam, kde stává slunce,
Vidím tě s úsměvem na rtech,
Přitom jen zírám,
Na stíny na zdech,

Tam, kde usíná slunce,
vidím, jak jsi šťastná,
ta vidina,
je přímo úžasná,

Po chvíli chápu,
Že to není jen sen,
A že ta postava,
Je ta nejlepší z žen,

Tobě jediné,
Patří srdce mé,
A má láska k tobě nezná hranic,
Nevyměnil bych tě ani za nic
Autor Muta cum liquida, 30.08.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí