Pour toi, Leni

Pour toi, Leni

Anotace: (Promiň mi, že jsem byl tak nespolehlivý)

zůstaň stát,
tam, kde právě jsi,
plamen jsem ucítil,
uvnitř v mém srdci,
z šumivých vln,
jsi byla stvořená,
rozdmýcháš lásku,
vášeň je zvířená,
v záři půlnočního měsíce,
osamocen u ohně,
chtěl bych se přemístit,
okamžitě k tobě,
dívaje se na hvězdy,
přemýšlím, která je tvoje,
chtěl bych tě spatřit,
pod rouškou závoje,
držet tě za ruku,
a mít jistotu,
že nedáme šanci,
odloučenému životu,
vidět tvůj úsměv,
po každé ráno,
doufat, že je to tak,
v našem osudu psáno,
utřít ti slzy,
když něco se stane,
a za chvíli nám,
zas do plachty vítr zavane,
snad tě zas uvidím,
doufám že brzy,
to, co se dřív stalo,
mě upřímě mrzí
Autor Muta cum liquida, 30.08.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezký..

30.08.2006 20:48:00 | aveefa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí