S.O.S

S.O.S

Anotace: Pro moji lásku.Jediného člověka na světě který mě chápe a umí mě podržet,když su na dně

Červená světlice proletí temnou oblouhou
volám s.o.s stratil jsem své srdce
všichni co poslouchají ať mi pomohou
najít toho kdo drží ho v ruce

Noční ulicí tiše našlapuji
abych ho nevystrašil náhodou
jenom sám se sebou se dohaduji
jestli není za rohem,
za tou tmou...

Marně chodím krajem na stokrát
po všech zdech píšu černou tuží
"kde je má láska,kam chodí spát?"
"kde najdu její oči,rty a hebou kůži.?"

Sbírám poslední dech,poslední síly
pomalu zavírají se mi oči
v hlavě vidím už jenom tunel bílý
už jenom čekám až to skončí

Najednou mě někdo zvedne z prachu
vyrostla předemnou jako sedmikráska
není to smrt ani vlna strachu
je to moje záchrana moje láska...
Autor Midnighter, 01.09.2006
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné...opracdu to má cit a je v tom řečeno úplně vše

26.10.2006 21:29:00 | Angel111

hmmm..že by chlap se srdíčkem? Pěkné!

01.09.2006 23:07:00 | Jahudkka

miluju te

01.09.2006 22:33:00 | kreténka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí