A šel jsem za ní

A šel jsem za ní

Anotace: Díky za rozpustilost lásky...

Šel jsem světa kus,
a hledal pravdu, štěstí a šanci,
a co našel jsem?
Lež, podlost a zlobu v jednom ranci.
Byl to tehdy hnus…
Já ztratil v dobrý svět víru,
Ale této zkázy neznal jsem míru.
Zapomněl jsem na jeden silný cit,
Který? No, ten co má každý v srdce vryt.
Šlo tehdy o lásku,
ale nevědíce jak na ni,
já hledal tajnou krásku
a onen sen mě rušil spaní.
Až jeden zvláštní den,
našla ona mě.
A já se jí snažil chopit,
avšak nebyl jsem dost smělý,
a ona zmizela, jak mohl jsem tak hloupit?
Nevzdal jsem se a šel jsem za ní svižným krokem,
a zakousl se do jejího srdce,
miloval ji a sám byl sobě sokem,
a teď jsem šťastný znovu přece.
Je mou snovou realitou,
Nehodlám ji znovu ztratit!
Vše ostatní je banalitou.
Nechám se v citů vichřici chvátit…
Autor Bojador, 02.09.2006
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmm...klobouk dolů...líbí se mi...pěkná...

02.09.2006 12:07:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí