Prší...

Prší...

Anotace: slova jako slzy z nebe kanou. Pláčem déšť prosí lásku odvahou neprotkanou. Kdybychom se nebáli slov,nemusel by slzy ronit...uplakaný oční krov.

prší...tak uplakaně
...jako by pro nás dva.
prší...vidím jak natahuješ dlaně
....jako by láska naše nezvadla
prší...tak upřímně a klidně
...jako tony skvostné písně
prší...tak jako by naposled
...ještě stále jsi mi nadohled
prší...a já hledám slova
...jako bych stará zapomněla a neznala nová
prší...teď konečně vím
...že ty jsi a byls to o čem sním
prší...ztrácíš se mi v mlze
...chtěla bych ještě podlehnou své touze

jenže prší...prší dál
tenkrát kdesi ses mi smál
....že kapky zkoupaly mě
a dnes...tiše stojím sama ve tmě...sama v široširé tmě.

prší...a já zas marně hledám slova
...co ke mě by tě přivedli znova
Autor mely, 02.09.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně skvělé! jen tak dál..Lavvazza

25.09.2006 20:15:00 | Lavvazza

Vítám tě v klubu, kde prší. Jedna z mých básní má stejný název, dokonce v lecčem je hodně podobná. Takže hodně zdaru v další práci.

03.09.2006 16:52:00 | Memories

krásná..smutná..no neco mi to pripomina:(

03.09.2006 12:46:00 | Joose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí