V záplavě slz

V záplavě slz

Anotace: trochu písnička...

Tak málo mi chybělo,
Celé nebe hořelo,
A já stál stále dál,
Stál opodál,
Miloval,

Poslední zvony zněly,
Poslední písně pěly,
A já stál stále dál,
Stál opodál,
Miloval,

Tak málo zbývalo,
Ze země doutnalo,
A já stál stále dál,
Stál opodál,
Miloval,

Žít nechtěl jsem,
Již bez tebe,
Miloval jsem tě,
A ty…mě snad též,

V záplavě slz,
Viděl jsem jen skrz,
Jak stojíš naproti,
Tvé oči zírají,
Na ty mé,

Tak málo zbývalo,
Rychle se setmívalo,
A já stál stále dál,
Stál opodál,
Miloval,

Ze stěn tekly řeky,
Já plakal vzteky,
Že jsem stál stále dál,
Stál opodál,
Přitom…miloval,

Žít nechtěl jsem,
Již bez tebe,
Miloval jsem tě,
A ty…mě snad též,

V záplavě slz,
Viděl jsem jen skrz,
Jak stojíš naproti,
Tvé oči zírají,
Na ty mé,

Slunce zapadalo,
Mě nic nenapadalo,
A tak jsem stál stále dál,
Stál opodál,
Tajně miloval,

Oči mé plavaly,
Na tváře slzy kapaly,
Ale já stál stále dál,
Stál opodál,
Tajně miloval,

Žít nechtěl jsem,
Již bez tebe,
Miloval jsem tě,
A ty…mě snad též,

V záplavě slz,
Viděl jsem jen skrz,
Jak stojíš naproti,
Tvé oči zírají,
Na ty mé,

Stál jsem dál,
Opodál,
Stál jsem dál,
Jen já sám…
Autor Muta cum liquida, 05.09.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, ale je možný, že je to podobný, i když jsem toho od něho moc nepřečetl...

27.11.2006 22:38:00 | Muta cum liquida

je to opravdu krasne a neinspiroval jsi se Vitězslavem Nezvalem?

27.11.2006 22:30:00 | Dušekteráztroskotává

má to poměrně klasickou myšlenku,ale originálně a pěkně zpracovanou.Nemohl jsem dát ani víc,ani míň:-)

05.09.2006 14:19:00 | Sawati

Krásná báseň, pěkný verš. 100

05.09.2006 12:56:00 | Gaha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí