Rty

Rty

Anotace: Polibek je jedním z nejkrásnějších dějů lásky...

Jak chutnají rty dívčí, rty ryzí?
Rudé barvy, plné a pannesky jemné?
Myšlenky poletují a náhle mizí,
jak odsouzené duše, jak schráky temné.
Chutí připomenou krev a med,
s nádechem hořkých mandlí,
někdy horké a jendy led,
s leskem teplých cukrkandlí...
Jejich dotyk chtíč a touhu budí,
odhalí i předstíraný cit,
co nemilují se při polibku nudí,
milující maj pocit v duše vryt.
Kvůl rtům se vedly války,
zlomilo se spoustu srdcí,
žádný, jenž ochutnal je, něměl hálky
a stále po nich touží a chce je přeci.
Autor Bojador, 05.09.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí