Pastelky

Pastelky

Anotace: barvičky....

Červená,modrá,žlutá,zelená,
každá barva něco znamená.
Lásku,volnost,smích,štěstí,
co však,ale šedivá věští?

Všechno nebo nic….?

Srdce malujeme červené,
když smysly máme zmámené.
Čtyřlístek zas zelenou barvu má,
když on se na tebe pod modrou oblohou žlutě usmívá.

Nic a nebo všechno….co se děje….?

Šedivé myšlenky,
šedivě mraky,
zakrejí slunce před našimi zraky.

A nebo jen….vezmi pastelku a zkus….ale….?

Úsměv mizí,
slunce přestane hřát.
Budeme si cizí?
Už si nebudeme spolu malovat?
Autor slečna Jůlie, 06.09.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc roztomilá.

06.09.2006 21:34:00 | Keny

ta je pěkná!! Já moc ráda maluju, pastelky, giocondy, tempery, akvarel, šedá tužka a kaňky od tuše!!!juuu, pěkně barevná, tvá báseňka!

06.09.2006 20:58:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí