Hviezdička

Hviezdička

Anotace: ...neviem či patrí do vyznania no pre mňa ano...vznikla pri rozchode s mojou laskou. bohuzial tak to byva.... :(

Hviezdička jasná čo svietiš na cesty,
pozdrav mi milého čo už nie je pri mne,
na čo ja myslím to vieš už len ty,
ako sa za láskou strašlivo cnie.

Hviezdička krásna tvoj jas tak žiari,
no moje srdiečko utápa sa v tmách,
povedz prosím mu ako mi žiali,
duša s hlbokými stopami po ranách.

Hviezdička milá sestier máš tisíce,
ja jednu lásku kedysi som mala,
ktorá so mnou už nie je síce,
no dúfam, že je nádej aspoň malá.
Autor Ria, 08.09.2006
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoj jas tak žiari

24.01.2007 18:46:00 | Luboško

Naděje umírá poslední. Podívej se na Jehlasepichlase, os-
loví vybranou osobu, aby navázal kontakt. Vyplatí se to,
věř mi.

08.01.2007 12:06:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí