Mělo to tak být? Opravdu? Proč?

Mělo to tak být? Opravdu? Proč?

Anotace: bezmocnost...plakala bych.Vždycky když mě objímá žárlivost a vidím jeho s ní...křičela-řvala jak ohromně to bolí....jenže...ta třetí osoba zkončila naši lásku za nás...jen čtěte.Někdo se prostě umí vměšovat a okouzlit....a asi to tak mělo být.Bohužel

vzpomínám..
vzpomínám na lásku jak mnoho dala mi.
čekám..
čekám na krásku co konečně poví mi.

proč oči tvé se v mých už nevidí?
jak dokázala že dva co se milovali se nenávidí?

vzpomínám...
vzpomínám na lásku jak mnoho vzala mi.
čekám...
čekám na odpověď a důkaz od té co tebe ukradla mi.

proč tvé oči tolik dní zářily jen pro mě?
proč tvá usta řečnila vždy jenom o mě?

vzpomínám..
vzpomínám jak jsme se milovali-a bylo nám jedno kde...
vzpomínám jak jsme se spolu smáli-radost brali z číše bezedné...
vzpomínám na pohledy všech známých -jak záviděli nám...

vzpomínáš taky někdy na ten obraz šťastný?-má dnes už omšelý rám.

Za pohledy s nenávistí...je láska skrytá
a ty slova s mojí zlostí...se skrývá to co láska říká

že pořád ohromnou silou ráda tě mám...
jenže s tím už nic nenadělám...
Autor mely, 10.09.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vážně krááásná!!! Skoro jsem zaplakala. Vidí v Té básni kousek svého osudu. Lavvazza

25.09.2006 20:12:00 | Lavvazza

krásná básen..jo a diky za tvé komentare,vzdycky potesi..no a ten posledni komentar,cos mi napsala,o tom kroku,vystihlas to...

10.09.2006 21:31:00 | Joose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí