Cesta

Cesta

Anotace: ....

Nechci jít po cestách značených
turistickými značkami.
Chci slyšet tvůj zvonivý smích
a vidět nebe nad námi,

chtěla bych za ruku tě vzít
a poslouchat tvůj tichý hlas,
po cestě lásky s tebou jít
a vnímat prostor, cítit čas,

chtěla bych... Na tom nezáleží.
Cesta je známá, směr je dán.
Ač je to láska oč tu běží
půjdem svou cestou každý sám??
Autor danav, 11.09.2006
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí