Slzy ružami.

Slzy ružami.

Anotace: .......

Slzami sa tíško pýši
perám ružami polepenými,
aj ked´ viem,že ich neutíšim
slovami zo srdca popletenými.
Aj tak sa tých ruží dotknúť chcem,
hoci jedným,jediným slovom.
Navždy ostanú tam,to viem,
aj ked´povieš teraz zbohom.
Lebo tie ruže nezradia slzy,
aj ked´ sú slanými.
Vieš,že ich to mrzí,
ked´ sa pohľadom klžem za nimi.
A až sa raz stratíš za prvým rohom,
pochopím,nemôžem už šťastný byť.
Aj moje pery rieknu zbohom,
ale Tvoje ruže naveky budú žiť.
Autor solar1, 12.09.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí