Svěřím se

Svěřím se

Anotace: už je ale pozdě...já hloupá

Střípek z duhovky se vyplavil v slze,
Byl pod víčkem ukrytý velice drze,
Každý pohled na tebe mě pálil,
Nejdřív byl´s moc blízko a pak ses vzdálil,

Kdy ti mám říci to co chceš vědět,
Při tom já do očí ti nemohu hledět,
Svěřím se ti později až nebudeš o to stát,
Až jiný bude u mne a bude mě mít rád …(ale já jeho?)
Autor Gamy, 12.09.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není vždy láska
jen ekvivalentem štěstí.
Občas prý dojde i
na souboj pěstí.
Slzami nespravíš co nedá se odestát
je třeba odpouštět,
učit se smůle smát.

12.09.2006 22:52:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí