Počítání hvězd

Počítání hvězd

Anotace: a křehké krůčky mezi nimi....

Tolik hvězd máš nad sebou.
tolik je cest, co tě k nim dovedou…
Pýchu jsi odložil jako plášť toulavý,
do dlaní vzal jsi srdce svý bolavý…
Stoupal jsi nocí tou podivnou,
neznaje možností,
hodinu s hodinou
sčítal jsi nad ránem…
Nebe se zatáhlo,
hvězdička zmizela.
Kladl sis otázky,
zda sami zůstanem.
Neklid tě poháněl
z místa na místo,
hledání bez konce,
hledání najisto.
Svět je tak barevný,
že černá s bílou,
můžou být hranicí,
v které tě minou.
Zastav se na chvíli.
Zastav se v čase…
Vidíš ji.
Vidíš ji zase?
Ach, lásko laskavá,
nechci tě ztrácet,
znovu tě hledat
a znovu se vracet.
Až tě teď obejmu,
bude to naposled,
v tobě mám, lásko má,
vesmír a celý svět.
Autor Verena, 12.09.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí