O hledání lásky

O hledání lásky

Anotace: Jenom taková maličkost...snad pohladí na duši. :-)

Plně soustředěn, nevyřka hlásku,
rozhodl se, že vyhledá lásku
v kopretinách...

Zabrán do nelehkého úkolu zcela,
léta kolem něho proletěla
promarněná...

Jak zbytečná byla jeho práce,
po lásce není třeba ptát se,
ta žije v nás...
Autor Zedka, 13.09.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí