Srdce...

Srdce...

Anotace: K valentýnu

Srdce je to co jsem ti dala,
láska je to co nám kniha osudu psala.
Ty jsi můj a já zase tvá,
to je skutečnost a tak to být má.
I když cestu někdy hádky zkříží,
láska naše srdce znovu sblíží.
Naše srdce po sobě touží, jak oheň po kyslíku,
já s tebou chci být navždy můj milísku....

Milísek=miláček..to zas vymyslel můj mladej
Autor Natalie Kolářová, 27.01.2005
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí