Vodní hladina

Vodní hladina

Anotace: tak trochu zklamaná láska...ale jen smyšlené

Na vodní hladině
vítr vlnky tvoří.
Na břehu rybníka
muž ženě se dvoří.

Lásku jí vyznává
i od ní to žádá,
snad se prý utopí
nemá-li jej ráda!

Na vodní hladině
velký kruh vln pluje.
"Tebe já nesnáším!!"
ozvěna opakuje...
Autor Jiřina, 17.09.2006
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí