Útěk před sebou

Útěk před sebou

Anotace: Poslední volání o pomoc. Nejspíš to není nic moc.

Putuji svou myslí a děsím se
Všech věcí, které objevuji v jejích zákoutích
Zjišťuji, že radost chybí zde
Na osamělých myšlenkových poutích

Tyto řádky psané s obavou
Že udělám, čeho budu litovat
Rozmazané slzou toulavou
Dávají mému srdci němě se zpytovat

Přemýšlím, proč mám chuť to udělat
Snad bolest je příliš veliká
Už nestačí jen síla milovat
Když láska přede mnou stále utíká

Osamění, bolest a touha po uvolnění
Jdou spolu ruku v ruce
Asi se zdá, že úniku není
Brzy plamen spálí unavené srdce
Autor Christel, 29.01.2005
Přečteno 762x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

sybísku, sybísku, máš pravdu, ty kluku jeden závistivej - něžnej vlkodlak byl hlavně tragickej hlupák, takže k čertu s ním i s tebou

10.07.2008 14:35:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí