Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: ...neměli jsme spolu být...

Tisíc podob láska mívá,
to ví ten, kdo své srdce nezavírá

Zavři oči…vidíš nás dva taky?
stojíme na louce, nad námi mraky
a když kapky deště padají,
naše rty se líbají.

Zavři oči... Vidíš, že jsme spolu jen my dva?
Úplně sami, jen Ty a Já
zapaluji pochodně kolem nás,
toužím dotýkat se Tě zas a zas.

Zavři oči a na chvíli zapomeň,
na všechno co děje se teď kolem tebe
vezmi zapálenou pochodeň,
a můžeme spolu jít až k bránám nebe

Kdybych už nikdy nesměla polibek ti dát
myslím, že pak viděl bys dívčí srdce umírat.
Autor Endy, 24.09.2006
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí