Je to konečné

Je to konečné

Anotace: .......

Je to konečné.
Jsi daleko,
Jak loďka má – dál od břehu.

Je to konečné
A jak se zdá,
Nic udělat s tím nesvedu.

Konečné a já se ptám,
Co skutečně ještě mám,
Když Ty jsi zmizel navěky –
Je to konečné, já vím.
Už nedělám si nároky –
Však nevím, co s tím.

Je to konečné.

Už nevím, co říct Ti ještě mám.

Už nevím, proč jsi stále zde,
A nevím, proč se ujídám –
Však konečné je Tvé rozhodnutí,
Nešlo o pouhé vzplanutí –
Je to konečné, já vím
A Tvé rozhodnutí ctím.
Autor Ammazonic, 27.09.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako obvykle moc hezký, ale jen aby jsi se nesnědla.. To by byla škoda..

27.09.2006 17:08:00 | da hool

začátekakonecmětentokrátefaktnakopl
děkuju
paaa

27.09.2006 17:05:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí