Jsi či byl jsi?

Jsi či byl jsi?

Anotace: Pro meho milačka, pro mou pohadku nekonečnou.....

Jsi désť v němž chci tančit,
jak kočka, co Ti při tom bude mňaučit,
Jsi Bůh či ďábel, jsi ten,
co mi vždycky scházel.
Jsi mrak, co nade mnou prší,
jsi ten, co mi šeptá do uší.
Jsi Slunce letmé pohlazení,
Ty víš, že mam ráda mazlení.
Jsi ten, co mi nedá spát, jsi ten,
kdo neumí mi lhát.
Já nevěřím, snad možná bych chtěla,
tehdá, když cítila naše těla.
Teď je to dávno, snad škoda Tvoje,
já chtěla Tě moc, teď budu však jen svoje!!
Autor Andy, 31.01.2005
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí