Název P.S.: ukrytý...

Název P.S.: ukrytý...

Anotace: kdo na to přijde?

Pověšená za cár, co ze srdce zbyl.
Rozervaná z neopětované lásky.
Otevřená pro ty, co to zneužívaj.

Trýzněná strachem z neznámého, co
Eště neznám, co musím objevit.
Blázen ze všeho, co se mě dotýká,
Eště ne úplně, ale přijde to brzo.

Žíznivá po Tvé lásce, po Tvém objetí,
I když nevidím ani jiskru naděje.
Jen jakmile se na mě trochu
Usměješ, všechno zdá se hezčí být.

Jistota mě dávno opustila,
Energii jako bych úplně ztratila,
Nevím, jak se to jen mohlo stát...
Autor Yves, 02.10.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí