Zklamaná

Zklamaná

Anotace: O jednom rozchodu...

Ublížil ti a ty teď tady stojíš.
Ne neměj strach!Čeho se bojíš?
Máš strach, že se znovu nezamiluješ?
Pláčeš a té lásky lituješ..

Tolik ztracených iluzích a přání,
byla si lehce k mání...
Myslela sis, že k sobě patříte,
lásku svou ubráníte.

Tys stavěla mosty, on je pálil
pak svoje chyby s klidem chválil.
Ne nemohla si za ten rozchod
všechno to byl velký podvod...

A ty si na straně oklamaného sama
jen se svýma citama...
Opravdu ti to za to stálo?
Nezdá se ti, že té lásky bylo málo???
Autor Kariš, 02.10.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Úžasné!!!

03.10.2006 17:24:00 | somewhere

mluvis mi primo ze srdicka! moc krasny!

02.10.2006 20:55:00 | Monass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí