Jsi má láska....

Jsi má láska....

Anotace: Moje úplně první básnička

Jsi má láska jsi můj květ,
chci Ti říct,že za těch pár let,
jsem do Tebe zblázněná.
ale v mém srdci je jen ozvěna,
že nemůžu Tě mít,naše láska je vším pohřbena.

Osud k nám nebyl nakloněn,
ovšem já si pamatuji ten den,
kdy jsem Tě poprvé spatřila,
bylo by kruté kdyby z toho láska nebyla!

Ovšem láska není procházka růžovou zahradou,
ale peklo a slast,které je i krásnou pohádkou.

Neboj!Nepřestala jsem milovat,pouze věřit v naši lásku,
budu vždy jen vzpomínat na tenhle den,
kdy jsem psala,že už nevěřím v lásku,
a že brzy bude tenhle dopis doručen.
Autor Dušekteráztroskotává, 03.10.2006
Přečteno 850x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí