smím..

smím..

Anotace: ..jen ....

Smím..

pohladit Tě,
jako křídly motýla,
letmými doteky,
jak hladiny se vážka dotýká.

Smím..

cítit Tě
a polibky ti
po vlaštovkách posílat,
však nechci věřit,
že Ti to nic neříká.

Smím..

znova mezi rety
nechat plynout slova nesmělá,
však bojím se,
že křídla mají slabá
a k cíli nedoletí.

Smím..

ve snách
zahlédnout
zas lásky podobu,
to všechno to já smím..

..jenže být já s Tebou
prostě nemohu
..
alespon ,že zůstalo mi
těch pár

Smím..
Autor chalcedon, 03.10.2006
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásné. Mám podobné pocity.

05.10.2006 22:15:00 | Terakota

bolí to nedotažení smětí...

05.10.2006 21:45:00 | Trdlo

Tenhle pocit také znám :-(

04.10.2006 13:02:00 | ona

Máš moc hezké básně =o)

04.10.2006 10:17:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí