Řídíme se srdcem?

Řídíme se srdcem?

Anotace: Poslouchejte svoje srdce!

Člověk má krásnou schopnost a tou je, že může se vyvíjet,
spoustu věcí se naučí a stále se může rozvíjet,
může se poučit ze svých chyb
a pak nedá nadarmo ledajaký slib,
člověk se neustále učí,
ale někdy se stane, že i brečí,
protože když dojde na lámání chleba,
nedokáže jednat jak ho zkušenost vedla,
ví všechno, co by vědět měl,
ale v tu chvíli jako by nic neuměl,
v tu chvíli jako by se všechno smazalo
a srdíčko beznadějně cestu ven hledalo!
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 1344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí