OHLÉDNUTÍ

OHLÉDNUTÍ

Anotace: Odcházela jsem a naposledy se podívala za sebe.Otočila se a šla dál.

Neopouštěj mě.
Proběhlo mi hlavou..
Když otočila jsem se zpět.
Jakýsi poslední výkřik do tmy.
Když je dohráno..
Vzpomínáš, jak chtěl jsi změnit svět?
Já znám tě už pár let.

Neopouštěj mě.
Myšlenka ve spojitosti s tebou..
Nejsem na konci svých sil.
Něco, co kromě mě nikdo neslyšel.
Karty vyložené na stole..
Vzpomínáš, jaký jsi dřív byl?
Já znám tě už pár chvil.

Neopouštěj mě.
Ha!Vždyť dávno už jsi šel..
A mně už to zase tak nevadilo.
Citový výlev, co není na místě.
Nejzbytečnější věta pod sluncem..
Vzpomínáš, jak nám dvěma bylo?
Já tě znám, takže vím, že..to jenom prostě nestačilo.

Co víc říct, kovboji..
Autor Turmalina, 01.02.2005
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí