Ve tvých...

Ve tvých...

Anotace: Pro " kamaráda"

Ve tvých snech...

na svých rtech

mám kapky rosy.

Já nevím, kdo jsi.

Ve tvých myšlenkách...

v bílých halenkách

se mi rýsují křivky těla

nevím, co chceš dělat.

Ve tvých očích

vím, co si mám počít

jenže já nemám ponětí

myslíš, že Ti uletím.

Ve tvém srdci

žijí se mnou vlci,

ale tak to není

líto je mi,

že v mém životě nemáš místo...
Autor Noctis Mania, 06.10.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí