On je pro mne vzácný

On je pro mne vzácný

Anotace: "vzácný"

On je pro mne vzácný,
Dokáže vyčarovat smích,

On je pro mne vzácný,
Ledový vánek co na mne dých,

On je pro mne vzácný,
Umí zblouznit moje tělo,

On je pro mne vzácný,
Kéž by milovat tě se smělo,

On je pro mne vzácný,
Je pro mne vzácným kamínkem,

On je pro mne vzácný,
Je v mém srdci jediným plamínkem…
Autor Gamy, 06.10.2006
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

aj vo mne niečo podobné horí

07.10.2006 09:50:00 | vierka1

ted uz to je dobre :o) :-D

06.10.2006 19:50:00 | Mik3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí