Proč?

Proč?

Anotace: Nepoznaná láska

Byla jsi má láska
byla jsi můj sen
pořád jsi kráska
můj vytoužen.

Poznávám,mé city
jdou k Tobě,
přiznávám,jsi
zázrak pro mě.

Ty,v mých očích-
nejsem toužen Tobě,
nechci Ti ublížit
a pak vyčítat toho činu sobě.

Hle!

Ty ptáš se,co k Tobě cítím
já blbec,vůl-prý nic!
Ty mě máš ráda
a já to nevidím.

Ptám se sám-proč?
Co teď?Ale marně
čekám odpověď.

Mám Ti to říct,či ne?
Jestli ano,
co se pak stane?

Věř,že ano...

Mám Tě pořád rád
a doufám,že budeš
na mě v dobrém
vzpomínat...

Dodatek:Jo,tak ty jsi mi vznikla jedné noci.Ale už jsi pasé...
Autor Frenky_dlouhan, 07.10.2006
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: kaaamiiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..no, upřímně, Frenky, já si myslím, že to není moc dobré. teda podle mě. ale to se dá říci i o nmohých mých básničkách.
jdu na tu druhou..
j.c.ben

08.10.2006 00:13:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí