Zhasni

Zhasni

Anotace: ...

Nechal jsi mě zasnít...

do tvojí duše...

a pak řekl zhasni...

srdce začalo bušet...

kolena se zachvěla

a naskočila husí kůže...

jako pták jsem letěla

do klína se mi sesypali růže...

Byli jsme krásní...

Věčnost jsem měla před sebou,

však za vteřinu necelou...

Jsi řekl zhasni...

Láska se mi rozsypala v prach...

cítila jsem strašnej pocit v břiše...

a neskutečnej strach...

pád z výše...

někam do hlubiny...

bez výčitek, bez viny

jsi zničil náš svět...

všechny city, co byly tak jasný

jsi pohřbil...

pouhým zhasni...
Autor Noctis Mania, 08.10.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí