Odepiš....

Odepiš....

Anotace: je to takové to...když to cítíš tak to napiš:-) doufám že se bude líbit ale když ne nevadí:-) prostě to napiště do komentářů at vím:-)

Odepiš…

Asi všichni vědí… jak je život vratký
Ráno vstaneš… a uvědomíš si jak je vlastně krátký
Každý touží probouzet se s někým…s někým koho má rád
Ať už je to žena, milenka… nebo jen psí kamarád
Mě…to mě, stačil jen jeden pohled do tvých očí
A byl jsem jak v nebi…. kde se vše kolem mne točí
Proto ti teď píši tuto báseň
Chci poznat tvé rty, tvou zář…,tvou vášeň

Chtěl bych aspoň jednou… probudit se vedle tebe
Chtěl bych otevřít oči a vidět ty tvé…přímo vedle sebe
Chtěl bych se s tebou všemu zlému smát
Chtěl bych držet tě za ruku a společně se stáří bát
Chtěl bych s tebou prožít krásný sen
Proto tahle báseň, už nechci být tvůj přítel jen
Myslím že všichni by se měli za lásku prát
Dyť… už když se narodíme učíme se milovat

Tvé oči v mých snech…. však ztrácí se mi ve tmě
Bojím se že nedojdu daleko…no tak lásko!!!prosím…veď mě!!!
Jsi pro mě jako svíčka, co za oknem hoří
Jsi pro mne jak maják na širém temném moři
Jsi jako vločka sněhu co po okně sklouzává
Jsi jako voda…A život bez tebe mi suchý připadá…
Láska neotáčí světem, já vím…ale chtěl bych se jí nechat vést
Láska je podle mne to… kvůli čemu stojí za to se na tom kolotoči nechat svézt
Proto… až budeš si tohle číst
Zřejmě budu doma jak v křeči a prosit o tvé…Odepiš…
Autor Rákosníček, 09.10.2006
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

no jen odpověd, já fotbalista jsem:-) a hraju k tomu i florbal takže zas to třeba nebude tak strašní:-)

11.10.2006 20:24:00 | Rákosníček

Je to nádherný. Škoda, že můj přítel není básníkem. Třeba by ho taky napadlo něco tak krásného. Jenže fotbalista se asi básníkem těžko stane,co? A tak mu skládám verše jen já. No a to ještě ne takhle pěkný :-)

10.10.2006 07:54:00 | melebele

Moc krásné a dojemné!

09.10.2006 22:24:00 | janewe

naprosto bombastický !! Lepší jsem snad nečetla, moc děkuji

09.10.2006 20:00:00 | Duckey

Tak to je krásný vyznání!!

09.10.2006 19:39:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí