Snad pro tvoje mlčení...

Snad pro tvoje mlčení...

Anotace: nevím...zkuste ji přečíst....možná moc nedává smysl. Jsou to pocity po pocitech. Snažila sem se to upravit...zkuste se v tom vyznat..Možná sem najivní...hloupá....zamilovaná...nebo závislá. Nebo jen nevim co s ním:(

Prosím o poslední sen,
co přiblíží mi tebe.
Prosím nadcházející den,
ať mě mráz nezebe.

Prosím mou a tvoji snahu
stát zase v kvetoucím sadu.

Prosím osud našich srdcí
i tu kytku co žalem se krčí,
jež připadla mi taky tak tichá,
jak moje hrdlo když jsou slova plachá...
pod tisknutím tvých rtů.
Snad patříme k sobě já a ty
na věčnost všech dnů
přes krize, přes zvraty.

Jenže kdo nám uvěří po tom všem
to, v co ani já nevěřím.
Kdo uvěří nám, že my dva nejsme jen šlem.
že, jsme to co v sobě střežím.
...možná proto,že ostatní vidí tvář pravou
a já sním můj sen s fantazii hravou.
....možná pro tvoje oči,co mě jednou zničí.
a pro ty moje, co při hvězdných odách se v řekách smáčí.
Snad pro ten úsměv na všechny tváře dívčí.
Snad proto,že budeš vždycky ničí.
Snad pro bílé orchideje tanečnic.
Snad proto... jsi mi raděj neřekl nic.
Autor mely, 10.10.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí