V dešti

V dešti

Anotace: .....Lásce ani déšť nevadí.....

Setmělo se
Nebe pokryla černá noc
Z tmavých mraků na zem
stále prší

Všude těžké ticho
Rušené jen šumem deště
Jen my dva...
A stále prší

Ruku v ruce stojíme
Voda nám stéká po vlasech
Máčí naše šaty
A stále prší

Jas Tvých očí svítí tmou
Jako oheň majáku
Co ukazuje cestu zbloudilým
A stále prší

Topíme se v černé tmě
Zoufale držíme svoje ruce
Jakoby se už nikdy nesměly rozpojit
A stále prší

Blesk rozřízne tmu
Světelný meč přetne mraky
Ty se usmíváš
A stále prší

Slyším,jak tiše šeptáš:
Myslíš, že v ráji prší?
A v tu chvíli vím jistě
Že i v ráji stále prší
Autor Marvel13, 13.10.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pěkná, nevím, co víc k tomu říct.

12.11.2006 16:44:00 | CorrimsonTom

jo je to dobře propracované, i obsahově se mi to líbí, pršení v ráji je častý jev a vyplatí se o něm psát básně

13.10.2006 16:39:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí