Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je jak studna – hluboká i studená,
láska je jak duha – barevná a vzdálená.
Láska je jak slunce – které z dálky hřeje,
láska je jak přítel – co se na tě směje.

Láska je jak zmrzlina – sladká, ale taje,
lásku můžeš proklínat – když si s tebou hraje.
Láska to je touha – krátká jindy dlouhá,
láska to je štěstí – Bůh nám drží pěsti.
Autor Robert Thomas, 14.10.2006
Přečteno 827x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí