Ideologie citu

Ideologie citu

Anotace: Náš vztah je na intelektuální úrovni:)))

Mám pocit, že mi odcházíš.

Už nejsi takový jako kdysi.

Jen se otočím

a ty zmizíš.

Máš jiný rysy.

Pořád usínáme sami.

Spolu v náručí.

Chybíš mi...

V posteli se to ztratí...

ale na jak dlouho?
Autor Noctis Mania, 14.10.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí