padlý anděl

padlý anděl

Anotace: ...

Neznal jsem
jak krásně voní růže,

nevěděl
jak slastně
polibek tvůj chutná,

necítil
jak hebká tvá je kůže,

nechápal
proč veselá jsi
a někdy zase smutná.

Pohled Tvůj,

s lehkým nádechem
pomněnkových květů,

když utonul jsem

v nádherné té modři poprvé,

já nedokázal

vyslovit ani jednu
smysluplnou větu

a vnímal

jen nádherné ty oči Tvé.

Chtěl jsem

jen Tobě patřit zcela
a milovat Tě ze všech sil,

tak pohlédněte

na anděla,
co kvůli lásce
z nebe seskočil.

Děkoval jsem,

nebesům i Bohu,
že chvilku s Tebou
v objetí jsem byl,

však vzal mi Tebe

a já i přesto
s hloubi svého srdce
říci mohu,
že díky Tobě jsem,
jak chutná láska pocítil.
Autor chalcedon, 15.10.2006
Přečteno 687x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

děkuji

21.10.2006 23:27:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

...tak něžná...

15.10.2006 18:02:00 | Sima

Jen...krásné a upřímné...Marinne

15.10.2006 15:41:00 | Marinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí