Achich ouvej

Achich ouvej

Anotace: zase ta laska...

Je to tak těžké, na světě být, žít a nesnít.
Každý občas musí do světa iluzí,
protože svět je tak zlej a my se cítíme ubozí,
ale když zavřeš oči a myslíš na krásno,
není to tak zlý, ale ty musíš mít jasno.
Jasno v tom, co je sen a co realita,
aby se z tebe nestal jen spící invalida.
Nesmíš pořád čekat, že ti štěstí spadne do klína,
musíš se vzchopit a říct si, že od teď budeš jiná.
Musíš zvednout hlavu a nebát se riskovat,
musíš chodit ven a trošku flirtovat.
Nezapomeň, že každý člověk je něčím krásný,
postavou, duší..to je snad jasný??
Určitě nejsi nejošklivější na světě,
tak vyzvi lásku na souboj-je to o odvetě.
Sice teď nad tebou vede a ty jsi zničená,
ale ty se nezlomíš, já moc dobře vím, jak ty jsi prima.
Jsi super holka, kterou musí mít každý rád,
tak seber odvahu, je to o tom se nebát...
Autor Natalie Kolářová, 03.02.2005
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí