Dvě slova

Dvě slova

Anotace: ...

Pouhá dvě slova:
slova lásky, slova přání;
slova štěstí,
slzám se člověk neubrání.

Slova touhy, slova něžná;
slova krátká, přec tak běžná.

Slova krásná, slova pohody;
slova vzácná, ne však náhody.

Slova pro Tebe, slova akorát;
MILUJI TĚ nastokrát.
Autor Robert Thomas, 16.10.2006
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí