Noční dar

Noční dar

Anotace: Jsi mým snem...

Noční dar

Je tu noc,ta oči klíží
Tvoji krásu ke mě blíží
Ve dne,v noci,ve spaní
Uchopím tě do dlaní

Jsi jemná jak myšlenka
Půvabná, má pomněnka
Zůstaneš tu celou noc
Toužím po tobě, moc

V půlnočním království
Tam, kde jsi mou paní
Kde jest jen tvé prvenství
A všechno se ti klaní

Za zámkem nám kvete růže
Hladká jako tvoje kůže
Opodál, tam dravý potok hučí
Září jasnou barvou tvých očí

Slavík pěje: "pohlaď její vlasy"
Nezalekni se té krásy
Jemně okus její tvář
Ucítíš tu oslnivou zář

Dotkni se mě citem nebeským
Jen z něj vítr fouká
Obdaruju tě polibkem andělským
Voníš jako louka

Zlý had temně syčí :
"Slunce brzy se vztyčí!"
Neutíkej svému krály
Zase mizíš někde v dáli

Miluji tě, ty to víš
Myslíš si, že pouze sníš
Nezůstaneš jenom snem
Provedu tě jasným dnem
Autor Petr Miroš, 17.10.2006
Přečteno 555x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Pešulka, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad tě milovaná vyslechne. Ale dávej si pozor na pravopis (např. svému krály, nebo student Masarikovy university). Děvčata jsou někdy háklivá na hrubky. Ale jinak jsou tvé básně psané srdcem a upřímné. A to se mi líbí.

22.09.2008 12:20:00 | danaska

...jednou se dočkáš :)) ...

17.10.2006 13:27:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí