Poupě

Poupě

Anotace: ...

Láska je poupě, které kvete,
láska je pocit naděje,
láska je, když se řekne
půjdeš se mnou do ráje?

Láska je polibek,
sladký a vášnivý,
láska je jak motýlek,
vzácný a prchlivý.

Láska je to po čem toužíš,
čekáš na to pohlazení,
láska je sen, který sníš,
nepřeješ si probuzení.
Autor Robert Thomas, 18.10.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí