Pohledy do očí

Pohledy do očí

Anotace: ...

Pohled do očí,
to chladno mě pokoří,
pak horkost tě zalije,
v mysli to zaplane,
nemyslíš na nic víc.

Slovo tě uklidní,
stáváš se rozmarný,
pak pohledy do očí,
ticho se zaručí,
polibek v hlavě jen,
chtivost nás táhne ven.

Láska nás objímá,
jméno se zaklíná,
když úsměv je na duši,
poslední obětí.
Autor Gabriel17, 19.10.2006
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká, taková roztomilá

02.08.2010 21:09:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí