Láska v naplnění...

Láska v naplnění...

Anotace: proč smutný být, když mám pro koho žít?...

Úsměv...plné rty...očí zář,
ONA je tvým pokušením,
vždyť JI až moc dobře znáš...
ONA a motýlů křehká křídla,
která někde uvnitř latentně máš,
jen JÍ chceš svou poslední naději dát,
srdce a krev, tak moc plná vřídla,
co nemůžeš a snad ani nechceš uhlídat

...tak proč samé básně teskné...

Probuď se človeče, vždyť ty máš rád!
Autor Lizzzie, 20.10.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkný :) ...

20.10.2006 14:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí