Neboj se mého nože...

Neboj se mého nože...

Anotace: Výpověd někoho,kdo by chtěl pozdě bycha honiti.

Lituji svých činů,
lituji svých slov.
Marné je plakat,
když zrezne kov.

Spolu jsme ho roztavili,
spolu jsme mu dali tvar.
Lásku svou v něm uschovali,
já věrnost jsem Ti přísahal.

Navštívím Tvůj mozek,
dnes v noci,až budeš spát.
A břitvou ostrou jako lež,
chci vzpomínky Tvé vykuchat.

Pak zapomeneš na mou zradu,
pak zapomeneš na Svůj hněv.
Dál zas budem vládnout králům,
Ty má lvice,já Tvůj lev...
Autor Erich Klapke, 21.10.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je morbidní, skutečně! no, co - pokud to nemyslíš vážně...

25.10.2006 08:10:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí