Láska má

Láska má

Anotace: co srdce říká to píšu

Má lásko
má přenádherná krásko
jen díky tobě mohu zpívat
jen díky tobě mohu snít
z číše lásky konečně pít

vedle tebe neznám bolest
vedle tebe neznám strast
vedle tebe mohu být napořád
a konečně se ze života radovat

bez tebe nic mi nedává smysl
temnoty mrak obklopuje moji mysl

avšak s tebou se ten mrak rozpadá
radost a veselí mě ihned popadá
je to jako když po noci vysvitne slunce ráno
probuzení ze snu a vy víte co hezkého se vám zdálo

tak na mě ty zkrátka působíš
svoji láskou mi moji chuť žít dobijíš
Autor Sirnis, 22.10.2006
Přečteno 795x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí