Měj se...

Měj se...

Anotace: Nudná hodina němčiny...a tohle mě napadlo.

Měj se krásně,
A i když to možná bude znít směšně,
říkám stále něžně:
"Mám v oku slzu.....kapičku deště."

Měj se vždy nádherně,
a i když to bude znít dotěrně,
vyper své hříchy v prádelně,
velice pečlivě......a hlavně jemně.

Měj se dobře,
a i když ti ta slova připomínají ostří nože,
nic nejde hladce
a někdy to i klouže.
Cože?!.....ó bože!

Měj se pořád napozoru (přede mnou)
a buď se mnou ve zlu i v dobru
a čekej na odměnu z cukru,
který se vyrábí na mém rtu....jen pro tebe
Autor Lacosta1, 24.10.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí