Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: ...

Chci tě držet v náručí,
chci ať jiskra přeskočí,
chci ti říkat mám tě rád,
chci tvou lásku napořád.

Chci ti snésti modré z nebe,
chci milovat jenom tebe,
chci ti šeptat něžná slova,
chci to všechno pro nás oba.

Chci ti nosit čerstvé květiny,
chci pro ten tvůj pohled jediný,
chci být šťasten každým dnem,
chci s tebou jít životem.
Autor Robert Thomas, 24.10.2006
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí