Sejde z očí sejde z mysli?

Sejde z očí sejde z mysli?

Anotace: Sejde z očí,sejde z mysli je to tak?

Jestliže sejde z oči,sejde z mysli?
Kdo má věřit na nesmysly?
Láska se zapomenout nedá,
smutek se,alespoň vstřebá.

Jestli je to pravá láska nesejde z mysli,
nedbejte na to,kdo si co myslí.
S přáteli si v lásce nebuďte jistí.
někdy se kvůli lásce vám i mstí,
S přátelů se mohou stát nepřátelé,
kteří vám seberou co je pro vás důležité.
Autor Dušekteráztroskotává, 25.10.2006
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, fakt moc povedená básnička, pravdivá... a moc se mi líbí, takže...100...;)

25.10.2006 22:08:00 | Chikotka

Varování, ze kterého by si měl vzít každý příklad.

25.10.2006 18:00:00 | Christien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí