Mám třeba....ale

Mám třeba....ale

Anotace: nenávidím tě

Mám plakat, nebo se mám smát,
Mám tě prosit, abys mne měl rád,
Mám se na kolenou po štěrku plazit,
Mám všechno co bylo náhle zkazit,

Mám vlastně ještě vůbec doufat,
Mám se trápit a před tebou zoufat,
Třeba chceš vidět, jak u tebe spím,
Ale já druhé housle hrát neumím…
Autor Gamy, 25.10.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná ....upřímná

27.10.2006 11:05:00 | Palikasek

Druhé housle? To ne! :-)

26.10.2006 11:42:00 | Levandule

Pěkná...Líbí se mi...

25.10.2006 22:46:00 | Zane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí