Měsíční svit

Měsíční svit

Anotace: ...

Měsíční svit
ozářil tvůj stín,
s tebou lehám si
do kopretin.

Lásko má a jediná
chtěl bych ti položit
hlavu do klína;

říkat ti
já mám tě rád,
chci být s tebou
napořád.
Autor Robert Thomas, 29.10.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné,ale takové moc jednoduché.Chtělo by to ještě zajímavější obrazy.

01.11.2006 19:26:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí